Varför fettsugning?

Fettsugning syftar till att avlägsna fett ifrån lokala fettansamlingar på kroppen som inte svarar på diet eller träning.

Detta är ett alternativ för friska personer dvs. att avlägsna inte önskvärda lokala fettansamlingar. Dessa fettdepåer kan vara ett resultat av genetiska och hormonella faktorer. Fettdepåer är oftast svåra att få bort via motion eller träning. Fettsugningen kan här vara till hjälp!

Operationen ger goda och permanenta resultat och lämnar endast minimala nästan osynliga ärr efter sig. Vid fettsugning avlägsnas fettceller och antalet minskar lokalt och de återbildas inte, vilket gör resultatet bestående förutsatt att man är viktstabil. Det är lätt att bli fixerad vid volymer och mängden fett som sugs ut men för resultatet är det fettet som lämnas kvar som är viktigast. Det måste vara jämnt och i ett lagom tjockt lager för att det ska se naturligt ut och för att undvika besvär.

Olika fettsugningmetoder

Vi har samtliga metoder till förfogande; Smartlipo, Laserassisterad fettsugning, Body Tite, Body Jet, Traditionell fettsugning. Vilken metod som passar dig bäst avgörs av kirurgerna vid en obligatorisk konsultation, där man går igenom vilka förutsättningar du har för ett bra resultat. Kirurgerna går igenom alla möjligheter och risker och tillsammans diskuterar ni vad som skall göras och på vilket sätt.

Kontakta Estetikum i Uppsala så hjälper vi dig med mer info (se priser på fettsugning). Besök även vår hemsida för mer uttömmande information kring de olika begreppen.

Samtliga länkar leder till vår huvudsida estetikum.se