Olika fillers för läppförstoring

Juvéderm Ultra smile

Juvéderm® ULTRA SMILE är speciellt avsedd för läpparna och munområdet. Till skillnad från en del andra fillers är inte Ultra Smile kornig, vilket gör att injektionsvätskan lätt flyter ut i det behandlade området. Detta skapar ett slätt och naturligt utseende och gör även att läpparna känns släta och naturliga vid beröring. Eftersom läpparna är så känsliga har Ultra Smile utformats för att vara skonsam. Det är den första släta hyaluronsyrafillern för läppar som innehåller lokalbedövningsmedlet lidokain.

Juvéderm® Volbella® tillhör den senaste generationens hyaluronsyrafillers för läppar. Den är skapad med den patenterade Vycross™-teknologin som ger längre hållbarhet. Teknologin innebär att produkten består av en stor andel korta hyaluronsyrakedjor med täta korslänkningar. Detta gör att Volbella är naturligt mjuk och att resultatet av en behandling varar upp till 12 månader.

Teosyal Kiss

Teosyal Kiss är produkten som är särskilt framtagen för behandling av läppvolym men kan med fördel användas på andra områden som till exempel nasolabialfåror. Hyaluronsyrans korslänkning i produkten är av sådan art att den ger lång hållbarhet och volym.

Restylane

Är unikt sammansatt för att ge läpparna mer volym och definition. Även för att diskret förstärka läpparna. Läppförstoring med Restylane ger ett naturligt resultat och är skapat för att hålla länge.

Priset för en läppförstoring varierar beroende på t.ex. omfattningen av behandlingen och vilken typ av behandling som behövs. Se prislistan för mer information.